Äkta människor

Har börjat följa en ny serie som går på 2an, Äkta människor. Den är bra men kan ibland kännas lite som en b-film. Jag har ändå fastnat helt, såg första och andra avsnitten på tv (dubbelavsnitt) och såg idag tredje avsnittet på SVT play. Klicka på första, andra eller tredje för att komma till motsvarande avsnitt.
Det går varje söndag kl 21.00 och om ni är intresserade, vilket många av er säkert inte är och då har jag gjort detta inlägget helt i onödan, yippie. Klicka här för att se en trailer.
Sov gott!

Vem är en äkta människa? Vem är egentligen äkta människa? Vad händer i våra liv och relationer när robotar blivit så mänskliga att det knappt går att skilja dem från riktiga människor? När de till och med kan vara våra älskare och kanske också älska oss? Svaren ges i Äkta människor, en ny dramaserie som följer några människor vars liv förändras dramatiskt av den nya generationen robotar - Hubotarna.
—————————————————————————————————————————————————
Berättelsen kretsar kring Leo (Andreas Wilson) och Niska (Eva Röse), två ledargestalter i en grupp vilda hubotar som kämpar för frihet. Under en flykt skadas och försvinner Leos älskade, Mimi (Lisette Pagler) och Leo beger sig av för att leta efter henne. Samtidigt bestämmer sig familjen Engman efter många diskussioner att skaffa en begagnad hubot, något som inte visar sig vara helt problemfritt. Hubotar är ett mekaniserat tjänstefolk, som är så snarlika oss människor att de kan betraktas som fullgoda substitut.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0