Boredom - the desire for desires

Jag har inget intressant alls att skriva. Så ni får se detta istället
Jag lovar, vansinne kommer ta över er ifall ni kollar på hela... Nu ska jag ut med fyrbeningarna (hundar) och sen vill jag köra moped. Så de så. Ha det bra! Pöss!

En sån där dag då man känner sig som ett frågetecken.

Och då menar jag inte att jag inte vet vad jag ska göra eller vad jag håller på eller vad som händer omkring mig. Jag har målat brädor, och stått böjd som ett frågetecken, ergo I feel like a questionmark. Jupp. Min rygg har tagit självmord, igen. Don´t question my logic..
Nu ska jag äta, och ni som läser har precis spenderat onödig tid till att läsa ett meningslöst inlägg. Underbart.
Ha det bra! Pöss!

Säg hej till mina kollegor penseln, hinken, stegen och målarfärgen!

Här har ni en bild från dagens aktivitet, måla nybyggt förråd:


Känner en viss likhet:
Nu ska jag duscha, en välbehövd sådan. Är fläckig och känner mig lika fresh som en gympasocka.
Ha de bra! Pöss!

A rainbow puked

Idag är jag färgglad.. väldigt färgglad.. waka waka its time for Africaa!

Har spenderat dagen i stan med Johanna, och här kommer dagens inköp:
Krämfärgad T-shirt/Topp - BikBok 2 för 99 jag o Johanna va smartiga och hitta varsin topp, så fick denna för 50:-
Grå-blåa Shorts - Weekday

Ljuslila Linne  - Solo 90:- på rea
Utöver detta spenderades självklart en summa på fika på fröken Olssons kafé, mycket mysigt ställe!
Mums! Två små tjockisar mölar i sig kladdkaka med grädde och varsin hallonsoda, LOVE!
Ha det bra! Pöss!

A little embarassment

Jag tänkte försöka mig på detta populära fenomen vid namn videoinlägg, förhoppningsvis utan större pinsamheter...

3 intressetomtar antecknar...

Är det inte underbart när saker och ting samarbetar? Fast problemet är att I would'nt know... Min rygg har tagit självmord och jag är så spänd att man hade kunnat studsa ett mynt på mina axlar och det hade träffat gud i röva. Men det är väl kul va? Speciellt när jag inte har en aning om vad jag har gjort med min stackars kropp.
Jag hoppas förresten att ni tömde careboxen innan ni läste detta, annars kanske den blir överbelastad.
Nu ska jag städa, och fylla i en lapp. Sen vill jag ha sällskap men vet inte av vem. Ha det! Pöss!

Samarbeta goddamit!

Håller på och krånglar med ny design, försöker hitta någon som samarbetar med mig men allt verkar samarbeta med djävulen istället!
Nåväl jag kämpar vidare och ber om ursäkt för tillfällig idioti och mindre snyggt designändrande...

En blogg utan bloggerska

Det är vad detta har blivit, för jag har faktiskt inte orkat. Fantasin och inspirationen sprang och gömde sig under en sten. Sedan sist har det hänt en liten underbar grej, first of all är jag hemma från Italien och even better, jag har en pojkvän som är alldeles bara min <3
Men nu rymmer han till Varberg, så det får bli lite girltime som lämnats ute. Efter två veckor i en husbil har jag och bästavän undvikit varandra lite halvt, haha! Husbil + två veckor + Emelie & Hanna = Two bitches going PMS!
Men nu i veckan ska jag kidnappa henne och så blir det stan!
Förövrigt tänkte jag ha en frågestund någongång framöver, om intresse finns så kommentera eller maila på mydelirium@hotmail.se! Ha det bra! Pöss! Btw, bilder från Italien kommer upp snart!
Följ min blogg med Bloglovin

Sista dagen pa "Europa Camping Village"

Idag blir sista dagen har pa denna campingen, kan inte saga att jag e sa ledsen over det, dock har vi traffat tva roliga italienare varav en har helt okej engelska och den andra helt enkelt haller sig ratt tyst, ganska komiskt irl. Idag har vi solat och badat som vanligt, och nu ska vi bort och forhoppningsvis lyssna pa bra musik borta vid scenen, fast forst ska vi kopa glass nummer 324235385935235 for denna semestern, Italien har verkligen grymt mumsig glass! Men, men, nu har jag inte mycket tid kvar pa min internet-tid tyvarr. Ursakta bade spraket och det fantasilosa skrivandet, men jag hinner inte gora de sa vettigt unfortunatly.

Bilder far ni se nar jag kommit hem! Ha det bra! Poss!

I want to be with you tonight, tomorrow, and today it can't happen now but it will someday.

Utan ordentliga ord men det funkar iallafall!

Har fatt tag pa en data idag, dock utan svenskt tangentbord sa det kan bli lite brain-training att lista ut vad jag skriver. Denna datorn har dessutom fatt for sig att inte sammarbeta sa det kan bli lite javligt..
Hitills har vi spenderat forsta tre dagarna pa vagarna ner mot Italien, dar med kommit fram till att Tyskland e regnigt, kallt och att det ar nastintill omojligt att inte skratta at folk nar dom pratar.
Vi kom till forsta Italienska campingen vid  5tiden i lordags, en fin camping i Bibione. Just nu sitter jag pa camping nr 2, "Europa Camping Village"  nagonstans cirka 3 mil fran Venedig. Pa tal om Venedig sa ska vi faktiskt dit imon!Ska bli grymt kul o se den flytande staden, som dock haller pa att sjunka? Forhoppningsvis klarar min hal av att ga runt hela dagen, har namligen dratt pa mig en halsporre tror vi, knarkar tre voltaren om dagen for att i stort sett kunna ga, wihoo the world loves me..

Vi hade iallafall tur med vadret?  Och det har vi haft storre delen forutom harom dagen nar det askade och regnade som faaaeen! Det blev en liten springtur mitt i natten nar vi skulle upp pa toa mitt i natten, oh how well thought through! Denna natt var det dessutom sviiiiiiinvarmt i husbilen! Vi snackar bastu med dunjacka pa sig! Det blir inte battre av att jag och Emelie sover skavfotters i en 90bred sang, fett oskont!  Men forovrigt har vi haft underbart fint, sol lite vind och sadar perfekt varmt bade i luften, havet och forra campingens pool!

Denna campingen har ett litet valdigt sjukt fruktamsvart forjavla irriterande regelverk. For att bada i poolen, jo da ska man ha en javla fucking BADMOSSA!! Ohyes ni laste ratt! Det betyder alltsa att Hanna och Emelie haller sig till havet! Som forresten ar javligt turkost, och fett grumligt, cyklop anvands endast for att inte fa ett helt saltkar i ogonen, och jag man kanner sig OTROLIGT snygg!

Jag antar att det inte finns en enda liten manniska dar ute som orkat lasa hela mitt damp-langa inlagg och den lilla manniska som har det, ar min nya favorit ^^ Nu ska jag och Emelie ga och tjocka oss med varsin gooooo glass, Italien har lyckats med mer an pasta o pizza I tell you all! (Eller bara den ena lilla personen som kommit sahar langt ner i texten)
Ha det bra sa hors vi kanske snart! Poss!!

What is the opposite of two?  A lonely me, a lonely you
RSS 2.0